Your Cart
výhody e-knihy

Prečo písať e-knihy? 4 najväčšie výhody

1. Je to jednoduchšie

Vydanie elektronickej knihy neprináša toľko starostí ako vydanie papierovej knihy. Nemusíte knihu prispôsobovať tlačiarenskému stroju, nemusíte knihy dovážať z tlačiarne, nemusíte ich následne ani zasielať zákazníkom poštou a nemusíte ich doma ani skladovať.

2. Je to lacnejšie

Náklady na vydanie elektronickej knihy sú takmer zanedbateľné. Nemusíte platiť tlačiareň, nemusíte platiť ich dopravu a ani zasielanie zákazníkom. Jediné čo potrebujete je počítač a elektrickú energiu. Napísať knihu v textovom editore a následne ju previesť do formátu PDF dokáže takmer každý.

3. Máte väčší podiel na zisku

Vydavateľstvá spravidla autorom ponúkajú za napísanie knihy jednorázový honorár, ktorý sa pohybuje obvykle v stovkách eur. Len málokedy ponúknu podiel na zisku z predaja knihy. U elektronických kníh sú náklady na ich vydanie nižšie a preto aj odmena autora môže byť vyššia. Na našom eshope ponúkame autorom až 40% z každej predanej kópie e-knihy. Neklamme si, stále sa viac predávajú tlačené knihy, no ľudia si stále viac zvykajú aj na tie elektronické.

4. Je to rýchlejšie

Keďže odpadajú všetky starosti spomenuté vyššie, elektronickú knihu dokážete vydať aj sami: sami si môžete navrhnúť obálku, skontrolovať pravopis, aj grafickú úpravu obsahu. To všetko vám môže ušetriť veľa času. Tým sa však vydanie knihy nekončí – treba knihe obstarať ISBN, zaslať knižniciam povinné výtlačky a najmä treba vedieť knihu predať (zasielať ju zákazníkom, vystavovať faktúry, propagovať ju…). Bez eshopu budú vaše zisky minimálne. Preto môžete pri predaji využiť práve náš portál studovna.sk.

Ak ešte váhate, či napísať e-knihu, ozvite sa nám, radi poradíme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *